l  Home  l  De Studio  l  Pret Echo  l  Prijzen  l  Contact  l  Fotocollectie  l
 


De Studio:

Met de Pretecho “Meer Echo’s 4 Fun” in Maassluis bieden we nu de mogelijkheid voor Pretecho’s in deze regio (Maassluis/ Westland / Rijnmond west). Via het pontje zijn we ook snel bereikbaar voor de regio den Briel - Spijkenisse

De studio is momenteel aan huis gevestigd op de Groen van Prinstererkade 13 te Maassluis. Dit is midden in het oude hart van Maassluis aan een van de gezellige ‘vlietjes’.
Dit is zowel vanaf het Westland als Rotterdam goed te bereiken via de A20.
Er is aan het begin van de straat en aan de overkant van de vliet voldoende gratis parkeergelegenheid. Deze zijn te vinden via uw navigatie onder de Petrus Kockstraat of Groen van Prinstererkade.

De studio is ruim opgezet, met het nieuwste echo apparaat, een ligbed voor de zwangere en daarnaast voldoende ruimte om de familie en/of vrienden erbij te hebben. Want niets is zo leuk als deze momenten delen met je dierbaren. Zij kunnen meekijken op een groot HD scherm.

 

Aanleiding voor het opzetten van deze PretEcho studio was dat er tijdens de zwangerschap van m’n dochters bleek dat er in onze omgeving geen Pretecho studio was, en de medische echo’s die je dan krijg zijn niet bedoeld om met meerdere personen gezellig een tijdje naar de kleine te gaan kijken.

N
a intensieve training en gebruik makend van de modernste apparatuur kunnen we nu in onze studio u wel die mogelijkheid aanbieden.
Dus als je zwanger ben maak dan een afspraak om te genieten van de beelden van de kleine in je buik.

.    
 

 
.   voor Mobile afspraak App  boek via mobiel  klik hier
____________________________________Blijf op de hoogte :
 
 
Meer Echo's 4 Fun, Groen van Prinstererkade 13, 3142GD Maassluis,
T : 06-82437246 - 010-5912213   Email : info@MeerEchos4Fun.nl   K.v.K.: 64410501   Alg. voorwaarden
 
De pretecho studio voor Maassluis , Vlaardingen , Schiedam , Rotterdam, Westland , Middendelfland , den Hoorn , Delft , Rijnmond , de Lier , Naaldwijk , Gravenzande , Rozenburg , Brielle , Hoogvliet , Barendrecht , Capelle